Biograf Röda Kvarn

Bredaryds Bygdegård

RÖDA KVARN

 

Biografen drivs ideellt i Bygdegårdens lokaler och har varit digital sedan 2014. Vi kör film varannan fredag hela året förutom april-juli. Det går såklart att förboka biljett(ej sittplats) via boka@bygdegarden.info och vi bjuder alltid alla vuxna på kaffe och kaka innan filmen!

Notera att vi är en av få biografer i Sverige som kör nötfria visningar; det innebär att vi inte säljer godis eller snacks med hela bitar av nötter, mandlar eller jordnötter. Det är heller inte tillåtet att ta med eget godis/snacks som innehåller detta. Detta gör vi för att ALLA skall kunna besöka våra visningar och känna sig trygga! Tack för att ni respekterar detta!

Mingel på gång!

 

Fredagen den 23 mars kör vi mingel som final på biovåren. Vi kommer att visa "Tårtgeneralen" och till det serveras det smörgåstårtor och dryck, givet kaffe innan filmen går på.

Allt detta får du för priset av 200 kronor, det är väl lämpligt att just en filmvisning får kosta en Ingmar Bergman, som finns på de nya tvåhundrakronorssedlarna?!

Det är endast förbokade biljetter som gäller, så först till kvarn och senast den 19/3 vill vi ha din bokning.

 

Filmvisning.....

 

....på fredagar alltså, med något undantag. Barnfilmer startar 17.30, dagvisning 14.30 och har vi kvällsvisning så är det 19.30.

Vårt utbud och vilka filmer som är aktuella hittar ni på vår facebooksida 'Bredaryds bygdegård' eller på instagram 'rodakvarnibredaryd'

Du kan också anmäla din mejladress till boka@bygdegarden.info för att få färsk info!